Chauffeur worden en je rijbewijs halen

Zoek je een leuke baan met veel vrijheid? Droomde je altijd al van professioneel chauffeur worden, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is Bakker Transport & Warehousing de werkplek voor jou! Wij helpen je om je rijbewijs te halen en daarna kun je meteen starten als chauffeur. Geniet van de vrijheid op de weg en ontmoet elke dag nieuwe mensen. Zie jij jezelf al achter het stuur zitten? Lees dan snel verder!

Onze vacatures Over ons

Onze beloftes

Jouw carrière in de volgende versnelling

Bakker Transport & Warehousing is een toonaangevend transportbedrijf, maar bovenal een echt familiebedrijf. We geloven in het investeren in onze chauffeurs. Dit doen we door jou alles te bieden wat je nodig hebt om helemaal je ding te kunnen doen en nog beter te worden!

Jouw carrière, onze focus

persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling.

Werktijden die met jou meebewegen

zodat je werk aansluit op jouw leven.

Salaris waar jij blij van wordt

en aantrekkelijke voorwaarden.

Rijden op een Volvo of DAF wagen

betrouwbare en mooie auto’s.

Vrachtwagen rijbewijs halen

Het begint allemaal met het behalen van je rijbewijs. Heb je die nog niet, maar heb je wel een trekker rijbewijs? Super! Dan kun je bij ons aan de slag op de terminal/terrein trekker. Ondertussen werk je aan je groot rijbewijs. Onze mentor chauffeurs begeleiden je, zodat jij het chauffeursvak helemaal eigen kunt maken. Alles gericht op de praktijk, zodat je de vaardigheden kunt ontwikkelen om veilig en verantwoord de weg op te gaan. Wil je meer weten over hoe dit traject? Lees dan het verhaal van onze collega Christiaan, die op dezelfde manier zijn vrachtwagen rijbewijs bij ons heeft gehaald.

Coaching door mentorchauffeurs

We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt en goed begeleid wordt. Daarom hebben we voor onze chauffeurs in opleiding een behulpzame mentorchauffeur en meerdere chauffeurscoaches. Deze collega’s helpen jou tijdens je inwerkperiode en geven ook extra ondersteuning wanneer dat nodig is. Als je helemaal ingewerkt bent als chauffeur zijn de mentorchauffeurs er nog steeds voor al je vragen of een goed gesprek.

Aan de slag als vrachtwagenchauffeur

Nadat je jouw rijbewijs hebt behaald kun je direct aan de slag als chauffeur. Je wordt onderdeel van ons hechte team, waar je kunt rekenen op begeleiding van ervaren collega’s. Bij Bakker Transport & Warehousing sta je er nooit alleen voor!

We vinden het belangrijk dat jij je werk kunt doen op een manier die bij jou past. Daarom houden we altijd rekening met jouw voorkeur voor tijden, dagen en type ritten die jou het beste liggen. Verandert er iets in jouw situatie? Dan kijken we samen hoe we jouw werk hier opnieuw op kunnen laten aansluiten.

Navigatie naar succes

Wij geloven in het bieden van kansen voor groei en ontwikkeling. Heb jij zin in nog meer uitdaging? Als chauffeur krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen je functie, of naar andere functies bij Bakker Transport & warehousing. Bijvoorbeeld logistiek medewerker, planner of leidinggevende. Wat jouw droom ook is, we denken graag met je mee! Afhankelijk van jouw behoefte, technologische veranderingen en de inhoud van je functie is er opleidingsbudget beschikbaar zodat jij altijd kan blijven leren.

Lijkt dit jou een mooie kans en ben je klaar om aan de slag te gaan als chauffeur? Reageer op een van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar nieuw en enthousiast talent om ons team te versterken.

Vragen of meer weten?