Samen op weg naar duurzaam succes

Met onze medewerkers en klanten werken we aan een duurzamere en efficiënte transportwereld. Door de lijntjes kort te houden en in te zetten op de talenten van onze mensen blijven we vooruit gaan. Zo verzekeren we onze klanten van veilige opslag van goederen en betrouwbare levering door het hele land.

Onze vacatures Chauffeur worden?

Familiebedrijf

sinds 1991

Specialist

in levensmiddelenlogistiek

Duurzaam

in transport & opslag

Innovatief

in kennis en techniek

In 1991 begon Anne Bakker met Bakker Transport, gewoon vanaf de zolderkamer in zijn eigen huis. Kijk ons nu eens: we zijn uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 150 medewerkers! Wij richten ons op transport en opslag van levensmiddelen en zijn altijd op zoek naar slimme manieren om onze opslag nóg efficiënter en ons wagenpark nóg duurzamer te maken. Want we geloven dat we alleen door te blijven innoveren, samen de weg naar een duurzaam succes kunnen vinden.

Onze beloftes

Jouw carrière in de volgende versnelling

Bij ons staan niet alleen de klanten, maar ook de medewerkers voorop! We geven jou de ruimte om je werk te laten aansluiten op je leven. Ook geven we je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in de richting die jij wil. Dit doen we door te kijken naar wat jij nodig hebt, en hier de handvatten voor te bieden. Bijvoorbeeld het halen van je rijbewijs of andere functie gerelateerde diploma’s, maar ook extra coaching of begeleiding.

Werken in een hecht familiebedrijf

Korte lijntjes, gezellige sfeer en fijne collega’s.

Werktijden die met jou meebewegen

zodat je werk aansluit op jouw leven.

Salaris waar jij blij van wordt

en aantrekkelijke voorwaarden.

Jouw carrière, onze focus

persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling.

Groots in persoonlijke aanpak

Ook al zijn we flink gegroeid de afgelopen jaren, één ding is zeker niet veranderd: onze persoonlijke aanpak. Zonder onze medewerkers zou er geen enkele vrachtwagen van het terrein rijden en zouden de goederen niet op tijd klaarstaan voor de chauffeurs. Iedereen is echt een onmisbare schakel in ons bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers alles krijgen wat ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Van opleidingen en coaching, tot een persoonlijk gesprek of een flexibel werkschema.

Vragen of meer weten?