Onze mensen

Stefan Meijering

Operationeel manager
Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de logistieke sector.

Optimaliseren en stimuleren

Stefan Meijering is onze enthousiaste operationeel manager. Stefan is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en het stimuleren van samenwerking tussen de verschillende afdelingen van het bedrijf. Hij deelt zijn enthousiasme voor het gedreven team, de platte organisatiestructuur en de uitdaging om samen aan de groei van het bedrijf te bouwen. Lees meer over Stefan zijn werk en ontdek of een baan bij Bakker Transport & Warehousing ook jouw nieuwe uitdaging kan zijn!

Hoe ben je bij Bakker Transport & Warehousing terecht gekomen?

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de logistieke sector en heb door de jaren heen ervaring opgedaan in diverse branches. Zo werkte ik onder andere in de levensmiddelen industrie en de logistiek binnen de ziekenhuissector en de betonindustrie.

Voor ik aan de slag ging bij Bakker Transport & Warehousing werkte is als teammanager. Ik was toe aan een volgende stap en kwam via LinkedIn in contact met Bakker Transport & Warehousing. Na een online gesprek besloten we een afspraak te maken. Tijdens dit gesprek hadden we het over de visie van Bakker Transport & Warehousing en de toekomstplannen voor het bedrijf. Er waren een paar openstaande vacatures en de functie van operationeel manager bleek precies de nieuwe uitdaging te bieden waar ik naar op zoek was.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Mijn dagelijkse routine begint meestal met het bijwerken van mijn mailbox. Daarna maak ik een rondje langs de verschillende afdelingen om te zien hoe alles verloopt. Ik voer veel gesprekken met collega’s om hen beter te leren kennen en om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de diverse afdelingen.

Omdat het bedrijf in de afgelopen jaren flink is gegroeid, is het noodzakelijk om op meerdere gebieden de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit behoort tot mijn verantwoordelijkheden, en daarom is het voor mij essentieel om goed te weten wat er speelt bij de verschillende afdelingen. Op die manier kunnen we het best analyseren hoe we processen beter en efficiënter kunnen organiseren. Momenteel zijn we bijvoorbeeld bezig met het herstructureren van de planningsafdeling. Dit houdt in dat we taken opnieuw verdelen en nauwkeurig onderzoeken wie het best welke taken op zich kan nemen.

Waarom vind jij het leuk om bij Bakker Transport & Warehousing te werken?

Het team hier is ontzettend leuk; de collega’s zijn gedreven en denken actief mee, bijvoorbeeld bij de herstructureringen waar we momenteel aan werken. Ze zien duidelijk de waarde van deze veranderingen en begrijpen hoe dit bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

De platte organisatiestructuur is ook erg prettig. Ik werd hartelijk ontvangen toen ik hier begon. Nic en Arjen zijn, net als ik, ook gewoon mannen die zich vanaf de werkvloer hebben opgewerkt. Iedereen heeft weliswaar een ’titel’, maar we spreken elkaar gewoon aan met elkaars voornaam. Deze manier van met elkaar omgaan sluit perfect aan bij mij.

In het verleden werden transport en warehousing min of meer als twee afzonderlijke bedrijven aangestuurd. Nu proberen we dit centraal te coördineren om zo meer synergie tussen de twee te creëren. Samen bouwen aan deze ontwikkeling vind ik een mooie uitdaging.

Wil jij aan de slag bij Bakker Transport?

Ben jij enthousiast geworden van het verhaal van Stefan? Bekijk onze openstaande vacatures!